27 maj 2010

ja igår var sista dagen hos min kurator. det känns rätt konstigt att inte gå dit nå mer, Men det är rätt skönt att man på nåt vis har vaknat i hjärnan, jag har insett att mycket har hänt medan jag suttit hemma i min koma. lagerhaouse har kommit till min stad. och en massa andra butiker som jag helt missat,

jag har börjat i en sorgegrupp som riktar in sig på att ha förlorat ett barn och det är skönt, de vet vad jag pratar om och de känner igen känslam själv. och det känns skönt,

jag har varit och köpt nya rosor till min dotters grav. de andra klara inte av vintern, men jag ska plantera ner nya rosor de är så otroligt vackra och luktar så gott.

nu närmar sig skolavslutningen som var ett trauma för mig förra året. men det känns lite än, jag är avunsjuk på de ungdomar som får gå ut  andra året i skolan, för jag drömmer om att det skulle denise ha gjort i år. jag har kännt avundsjuka i många saker på sistone, och jag vet inte om andra mammor kännner likadant.

jag kan komma på mig att sitta och fundera på hur denise skulle ha reagerat i den och den situationen.

jo jag måste ju berätta att kim har träffat en tjej, och de ska ha barn i oktober. det gick snabbt men jag hoppas det går bra för de unga. de har skaffat sig en lägenhet och nya möbler. och de får en framtid som min dotter inte fick. och jag är glad för deras skull.

jag har börjat jobba jag jobbar 50% av 75% och det känns bra, men jag önskar jag hade mer energi så jag kan jobba fler timmar och få mer pengar. men det kommer väl en dag då jag klarar av det också.

jag vill berätta att mitt minne är under all kritik, jag lägger saker på helt sjuka ställen där ingen jäkel letar dem sen, jag glömmer var jag lagt mina saker, vad jag sagt vad folk säger och ja det mesta filtreras bort. och jag önskar mitt minne kommer tillbaka. snart....

nu så ska jag jobba idag 13-20 och det känns skönt.

jag har insett också att vissa är inte mina riktiga vänner. de har funnits där av någon självisk anledning, men nu är jag smart nog att inse det och jag bemödar mig inte att stärka den relationen, visst är jag besviken men det finns andra viktiga saker i livet att fundera över. det finns en anldning till allt, och vissa ska inte vara min vän.
ha det gott kommer snart tillbaka, fortare än sist :)

RSS 2.0